Toppmeny

KUNDESERVICE

LEVERING    |    RETUR    |    ANGRERETT

Leveringsbetingelser

Alle prisene er inklusiv merverdiavgift og frakt er gratis.

Bestillingen blir registrert innen et døgn. Siden vi lager alle smykkene selv på eget verksted her i Edland, kan det ta opp til 5-10 dager før varene blir levert.

Ordre fra Linn Sigrid Bratlands blir sendt som Postens klimanøytrale servicepakke.  Dette betyr at Posten forplikter seg til å redusere transportens klimagassutslipp og i tillegg kompensere for resterende utslipp. Les mer på posten.no/miljo

Hvordan sender jeg varene i retur?

Varen kan sendes i retur to uker etter mottatt vare. Adressen er:

Linn Sigrid Bratland
Storegutvegen 99
3895 EDLAND

Varen returneres komplett i den originale emballasjen (det må ikke skrives direkte på emballasjen).
Du er selv ansvarlig for retursendingen, og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren.

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner.
Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Angrerett

Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder og i enkelte tilfeller til 1 år. Ønsker du å returnere varen, må den være i tilnærmet samme stand og mengde som da du mottok den.

Selv om du ikke har angrerett eller angrefristen er gått ut, har du selvfølgelig rett til å reklamere på varen eller tjenesten dersom den har feil eller mangler.
Ønsker du mer informasjon finner du hele lovteksten på lovdata.no. Vi kan også anbefale Forbrukerrådets egen nettside på forbrukerportalen.no.

Angrerettsskjema finner du her:  Bokmål  –  Nynorsk

Kontakt oss:
Epost: linnsigrid@gmail.no
Facebook: www.facebook.com/linnsigrid
Telefon: +4790959801

btt